FOTO: MUP

PREPOZNAJETE LI OVOG ČOVJEKA? Policija moli za pomoć, evo zbog čega ga traže!

Autor: I.Br.

PU zagrebačka na svojim je stranicama danas objavila informacije i fotografije muškarca za kojim tragaju. Naime, u Zagrebu 16. lipnja 2019. godine oko 17.00 sati u Ulici Šalata, nepoznati se muškarac dovodi u svezu s kaznenim djelom “Teška tjelesna ozljeda” na štetu 23-godišnjaka.

“Na fotografijama je muškarac kojeg potražujemo, a za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu. Ukoliko građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, pozivamo ih da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese [email protected]. Sve korisne informacije građani mogu dojaviti i anonimno”, napisali su iz policije.

Autor:I.Br.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.