Foto: Igor Kralj/PIXSELL

PREMIJER JE IZOLIRAN OD SUPRUGE: Plenković se od korone krije u potkrovlju!

Autor: Daniel Radman

Predstojnik Ureda predsjednika Vlade Zvonimir Frka-Petešić na izvanrednoj konferenciji za medije pojasnio je kako će Vlada funkcionirati nakon što je premijer Andrej Plenković završio u desetodnevnoj samoizolaciji.

Podsjetimo, jučer je objavljeno kako je premijerova supruga pozitivna na koronavirus, a njegov glasnogovornik Marko Milić potvrdio je kako se Plenković ‘osjeća dobro te da nema simptome’.

On je u odvojenom dijelu stana, u potkrovlju, izoliran je od supruge i djece. Osjeća se dobro, test mu je nagativan, nema simptoma i nastavlja normalno dalje raditi. Vlada najnormalnije funkcionira”, potvrdio je i Frka Petešić.

Prema njegovim saznjanjima, ni jedan sastanak premijer neće otkazati. Tek će se promijeniti način, tj. sastanke će držat putem video-linka.

“Kada liječnici odluče, on će se opet testirati”, dodao je.

Frka Petešić je komentirao i uhićenje državnog tajnika u ministarstvu branitelja Stjepana Sučića  nakon što je zateknut u jednom vukovarskom ugostiteljskom objektu.

“Osuđujemo takav nemili događaj. Žao nam je što se tako nešto dogodilo, u trenutku kada su propisane mjere koje se odnose na sve nas u zemlji, dužnosnici vlade moraju davati primjer“, prokomentirao je.




Dodao je kako će to pitanje, uključujući i odluku o eventualnom razriješenju, biti razmotreno na Vladi.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.