Pregršt prilika diljem Hrvatske: Zapošljavaju CCC, Metro, KFC, Pepco, Saponia, Pevex, GRAWE, Nordex, LEDO…

Autor: Valneo Kosic

Na posao.hr-u je trenutno aktivno više od 2.000 natječaja za posao u Hrvatskoj i inozemstvu, a mi Vam donosimo pregled izdvojenih pozicija.

Poznata agencija Manpower za svojeg klijenta, tvrtku Nordex zapošljava na poziciji servisni tehničar (m/ž/d) u Drnišu. Traži se iskusna, odlučna i odgovorna osoba, spremna na timski rad i stalna putovanja. Prijave na ovu poziciju zaprimaju se do 07.02. Više detalja možete pronaći na linku.

CCC, međunarodni maloprodajni lanac obuće, torbica i modnih dodataka, zbog širenja poslovanja i uvođenja novih prodajnih kanala, traži osobu na poziciji: voditelj e-trgovine (m/ž) u Zagrebu. Novozaposlenu osobu očekuje rad u internacionalnoj kompaniji i mladom online timu. Poslodavac omogućuje pristup edukacijama i tečajevima s europskim e-commerce stručnjacima, stimulativna primanja, ugodno radno okruženje, ali i brojne druge benefite. Ovo je jedinstvena prilika da postanete ključna osoba u organizaciji na čak dva tržišta! Kandidat mora imati minimalno 2-3 godine iskustva u vođenju internetske trgovine, znanje Google Analyticsa, Facebook Ads Manager-a, tečan Engleski jezik u govoru i pismu, dobre komunikacijske vještine i odličnu sposobnost određivanja prioriteta. Zainteresirani ste? Kliknite ovdje za prijavu.

GRAWE Hrvatska d.d. traži suradnika (m/ž) u grupi za kadrovske poslove i obračun plaće u Zagrebu. Novozaposlena osoba bit će zadužena za obračun plaća i ostalih naknada, obračun honorara, pripremu, kontrolu i slanje JOPPD obrasca,  prijavu i odjavu radnika uz popratnu korespondenciju koja uključuje sklapanje i raskide ugovora o radu, pripremu potrebnih izvještaja i dokumentacija za unutarnje i vanjske korisnike, te za ostale administrativne i kadrovske poslove. Kandidat mora imati SSS, minimalno 2 godine iskustva na sličnom radnom mjestu, poznavanje HR net aplikacije, odlične komunikacijske i organizacijske vještine. Pogodnosti rada u  poduzeću GRAWE Hrvatska možete pronaći na poveznici.

Poznati trgovački lanac TOMMY zapošljava voditelja odjela (m/ž), prodavača (m/ž), radnika u gastro odjelu (m/ž), skladišno-transportnog radnika (m/ž), mesara (m/ž), zamjenika poslovođe prodavaonice (m/ž) i kalkulanta – administratora (m/ž) za rad u naselju Orebić. Zainteresirani ste za neku od prethodno navedenih pozicija? Kliknite ovdje za detalje.  

Pevex planira zaposliti trgovca (m/ž) za rad na odjelu građevina i boje u poslovnici u Dubrovniku. Traži se SSS, iskustvo na sličnom poslu, položen ispit za rukovanje viličarom, komunikativnost, ljubaznost, želja za rad u timu. Kandidat mora imati razvijene prodajne vještine. Poslodavac osigurava strukturno uhodavanje u posao. Za više informacija kliknite na link.

LEDO plus d.o.o. planira zaposliti čak 15 dostavljača – vozača u prodaji (m/ž). Dostave se vrše na području Splita, Zadra i Dubrovnika, te okolnih područja prethodno navedenih gradova. U obzir dolaze samo kandidati s položenim vozačkim ispitom C kategorije. Radno iskustvo nije važno. Prijave na ovaj natječaj zaprimaju se do 01.02. Zainteresirani ste? Kliknite ovdje




Saponia u Dubrovniku traži vozača C kategorije (m/ž). Glavni uvjet je završeno trogodišnje ili četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje. Ova pozicija je idealna i za one koji nikad nisu radili, zato što se radno iskustvo ne očekuje. Saznajte više.

ADRIATIC KAMPOVI trebaju čak 4 čistača (m/ž) za rad u naselju Orebić. Radi se o sezonskom poslu. Minimalan uvjet za prijavu je završena osnovna škola. Radno iskustvo nije važno. Poslodavac osigurava smještaj. Očekuje se odgovoran pristup radu, komunikativnost, srdačnost i ljubaznost prema gostima, spremnost na timski rad, te kolegijalan odnos prema suradnicima. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku. Osim čistača, ADRIATIC KAMPOVI traže i noćne čuvare, recepcionere i druge sezonske radnike. Detalje o pojedinačnim pozicijama možete pronaći na linku.

Traži se kuhar (m/ž), konobar (m/ž) i sobar (m/ž) za rad u hotelima i odmaralištu Maslinica u naselju Rabac. Potrebno je radno iskustvo. Kandidati za poziciju kuhar (m/ž) moraju znati osnove rada na računalu, dok je za ostale pozicije potrebno znanje njemačkog, talijanskog i/ili engleskog jezika. Za dodatne detalje i prijavu na ove natječaje otvorene do 31.01., kliknite ovdje.




Poznati diskontni lanac Pepco traži voditelja trgovine (m/ž) i prodavača (m/ž) u Osijeku. Poslodavac nudi siguran posao, stimulativna primanja, priliku za razvoj i usavršavanje, popust za zaposlenike. Voditelj (m/ž) mora biti osoba sa završenom srednjom školom, koja ima minimalno tri godine radnog iskustva, te zna raditi na računalu i voli raditi s ljudima. Prodavač (m/ž) mora imati srednjoškolsko obrazovanje, želju za timskim radom i dobrim odnosom prema kupcima. Za ovu poziciju radno iskustvo nije uvjet, ali je prednost.

TEPIH-CENTAR d.o.o. traži čistača (m/ž) u Osijeku za održavanje čistoće u prodajnom i uredskom prostoru. Ugovor se sklapa na neodređeno, i to na pola radnog vremena. Kandidati moraju imati završenu osnovnu školu i 3 godine radnog iskustva. Natječaj je otvoren do 24.01. 

Putnička agencija PITTER traži jednog nautičkog tehničara (m/ž) u Vodicama i jednog u naselju Jezera. Ako Vas zaposle bit ćete zaduženi za pripremu i primopredaju plovila u charteru. Traži se trogodišnje ili četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje, znanje engleskog i njemačkog jezika, te godina dana iskustva na istom ili sličnom poslu. Kandidat mora imati položen vozački ispit B kategorije. 

Eko Taxi zapošljava vozače (m/ž) u Čakovcu i traži pojedince koji više od uredskog računala vole vožnju i razgovor s ljudima. Idealni kandidati aktivni su vozači koji posjeduju vozačku dozvolu B kategorije, spremni su na rad u smjenama, imaju razvijene komunikacijske vještine, marljivi su, snalažljivi te odgovorni u radu. Ako želite posao gdje nijedan dan nije isti, pročitajte detalje oglasa i prijavite se.

Vodeća internacionalna kompanija u veleprodaji Metro Cash & Carry d.o.o. zapošljava voditelja odjela voća i povrća (m/ž) u svojoj poslovnici u Zadru. Očekuje se SSS, tri godine radnog iskustva, iskustvo u vođenju tima, orijentiranost prema kupcu, poznavanje engleskog jezika, te znanje rada na računalu. Idealan kandidat odgovorna je i savjesna osoba, sklona timskom radu. Ostale detalje ovog natječaja, otvorenog do 19.01. možete pronaći na linku.

Strabag d.o.o. u naselju Bokanjac (Zadar) traži građevinskog poslovođu (m/ž), inženjera na gradilištu (m/ž), geodeta (m/ž), poslovnog tajnika (m/ž) i rukovatelja građevinskim strojevima (m/ž). Zainteresirani ste za neku od prethodno navedenih pozicija? Kliknite ovdje za više informacija.

Udruga Ri Rock planira zaposliti voditelja projekta (m/ž) u Rijeci. Novozaposlena osoba bit će zadužena za pripremu, provedbu i administraciju projekata. U obzir dolaze samo kandidati koji znaju engleski jezik, snalaze se u programima kao što su MS Word i MS Excel. Poželjno je iskustvo na istom ili sličnom poslu. Neke od željenih karakteristika su samoinicijativnost, sistematičnost, sklonost timskom radu, sposobnost analitičkog razmišljanja i brzog zaključivanja. Ostale detalje ovog natječaja možete pronaći na linku.

Želite se pridružiti KFC-ovom rastućem timu? U Splitu, Zagrebu i Zadru traže djelatnike (m/ž) u restoranu. Ako Vas zaposle bit ćete zaduženi za rad u kuhinji i na blagajni, pripremat ćete sendviče, salate i priloge, a uz to ćete i posluživati goste. Idealni kandidati su fleksibilne i odgovorne osobe, spremne na usvajanje novih znanja i timski rad. Nudi se fleksibilno radno vrijeme, mogućnost razvoja i napretka, isplata dodatnih stimulacija na plaću ovisno o obavljenom poslu, adekvatan trening, ali i različiti drugi benefiti. 

Ostatak bogate ponude poslova pronađite na posao.hr-u. Možete koristiti njihovu naprednu tražilicu poslova kako bi pronašli baš one oglase koji odgovaraju Vašim željama i potrebama: NAPREDNA TRAŽILICA →

Autor:Valneo Kosic
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.