Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Predsjednik HDS-a pozvao branitelje da glasaju za Blaženka Bobana, kandidata za župana Splitsko-dalmatinske županije

Autor: Dnevno

Predsjednik Hrvatske demokršćanske stranke (HDS) Goran Dodig pozvao je u subotu članove stranke te branitelje i sve građane da svoj glas u drugom krugu lokalnih izbora u nedjelju, 30. svibnja, daju Blaženku Bobanu.

“U drugom krugu lokalnih izbora podržat ću aktualnog župana Splitsko-dalmatinske županije Blaženka Bobana, čovjeka iz naroda, kandidata HDZ-a”, najavio je Dodig, istaknuvši njegove infrastrukturne i demografske projekte.

“Stoga poziva sve članove HDS-a, branitelje, simpatizere i sve građane da svoj glas daju čovjeku koji, kako je istaknuo, “već četiri godine radi na infrastrukturnim i demografskim projektima diljem županije”, kazao je.

Podsjetimo,  u drugi krug izbora za župana Splitsko-dalmatinske županije ušli su Blaženko Boban (HDZ) s osvojenih 39.53 posto glasova i Ranko Ostojić (SDP) sa 17.51 posto potpore birača koji su glasali u prvom krugu lokalnih izbora.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.