Pixabay

POZNATI VLOGER ZGROŽEN CIJENAMA NA BRAČU: Pogledajte koliko je platio ručak u jednom restoranu i što je za tu cijenu dobio!

Autor: N.H.

Šest ćevapčića za 80 kuna, jedna voda po cijeni od 30 i malo pohane tikvice, sveukupno malo više od 130 kuna. Toliko je objed u jednom restoranu u Bolu na otoku Braču platio jedan od vodećih svjetskih V-logera Gabriel Morris. Poznat je kao Gabriel Traveller, profesionalni je putnik posljednjih 30 godina, a na Youtubeu je na njegov kanal preplaćeno više od 400.000 korisnika koji prate njegova turistička iskustva i pustolovine sa svih kontinenata.

U ovo vrijeme pandemije koronovirusa odlučio se za Hrvatsku, sletio je u Zračnu luku Split odakle se upustio u avanturu po otocima. Obišao je Korčulu i Hvar, a trenutno se nalazi na Braču, kojeg ocjenjuje znatno skupljim.

Video u trajanju od 22 minute prikazuje njegovu mini-pustolovinu kad iz Milne pokušava doći do Bola. Za prijevoz morem tražili su ga 250 eura, redovnom autobusnom vezom preko Supetra putovanje bi uzelo praktički pola dana, pa se odlučio za stopiranje. Imao je sreće, u auto ga je uzeo jedan umirovljeni liječnik.

Gabriel Traveller ima gotovo pola milijuna pretplatnika iz cijelog svijeta zato što su njegovi video uradci jednostavni, nepretenciozni, bez isprazne šminke. On putuje u „budget“ verziji. Tako je bio sretan što je na Bolu našao jednostavnu, praktički spartansku sobu sa zasebnim ulazom i kupaonicom za 41 dolar. To je, tvrdi, sjajna cijena jer se prosječna cijena smještaja na Bolu kreće oko 80 dolara što je, tvrdi, znatno skuplje nego na Hvaru ili Korčuli ove sezone.

U vezi cijena, odmah po jučerašnjoj objavi koja je tijekom samo jednog dana imala više od 24.000 pregleda i više od 400 komentara, kaže da šest ćevapčića po cijeni od 80 kuna podnijeti ali bocu vode za 30 kuna smatra pljačkom.




Autor:N.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.