FOTO: HAK/Screenshot kamera

POZNATI DETALJI STRAVIČNE NESREĆE! Na vijaduktu su bili radovi: Jadni ljudi poginuli u frontalnom sudaru s kamionom!

Autor: N.K

Poznati su detalji teške prometne nesreće na autocesti Rijeka-Zagreb u kojoj su poginule dvije osobe.

Do nesreće je došlo na vijaduktu blizu Grobnika oko 9 sati kada su se frontalno sudarili kamion i osobni automobil.

Na tom dijelu ceste promet se odvijao dvosmjerno zbog radova na vijaduktu.

Kako je objavila policija, poginule su dvije osobe iz osobnog automobila u dobi od 54 i 56 godina.

Policija objavila priopćenje

“Danas. 7. prosinca oko 9.10 sati sati na autocesti A6, kod vijadukta Zečeve Drage dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su smrtno stradale dvije osobe. Na mjestu prometne nesreće proveden je očevid kojim je rukovodila zamjenica općinske državne odvjetnice Općinskog državnog odvjetništva u Rijeci.

Frontalni sudar

U prometnoj nesreći sudjelovalo je osobno vozilo marke Seat, zagrebačkih registracijskih oznaka, koje se kretalo u smjeru Zagreba i teretno vozilo marke MAN s priključnim vozilom, splitskih registracijskih oznaka, kojim je u smjeru Rijeke upravljao 22-godišnji hrvatski državljanin. Prema dosad utvrđenom došlo je sudara između osobnog i teretnog vozila, kojom prilikom je na mjestu događaja smrtno stradalo dvoje hrvatskih državljana iz osobnog vozila, starosti 54 i 56 godina.

Utvrđivanje svih okolnosti i relevantnih činjenica koje su dovele do ove prometne nesreće se nastavlja. Napominjemo da se na vijaduktu Zečeve Drage trenutno izvode radovi na obnovi sjeverne kolničke trake te je promet preusmjeren na južni dio vijadukta na kojem je uspostavljen dvosmjerni promet.




Tijekom obavljanja očevida te uklanjanja vozila, promet ovom dionicom bio je u potpunosti u prekidu i odvijao se obilaznim pravcima do 13.55 sati kada je ponovo uspostavljen.

Autor:N.K
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.