POZNATI DETALJI NESREĆE U KOJOJ JE POGINULA MLADA DJEVOJKA: Slučajno prešla u suprotni smjer, zabila se u Mercedes i preminula na mjestu

Autor: Maja Štefanac

U nedjelju 9. svibnja, oko 14:15 sati u mjestu Zmijavci, u prometnoj nesreći smrtno je stradala 25-godišnja djevojka, a policija je u ponedjeljak dovršila očevid.

“Sumnja se kako je do prometne nesreće došlo u trenutku kada je vozačica koja je upravljala osobnim vozilom Golf imotskih registarskih oznaka prilikom izlaska iz nepreglednog zavoja prešla na dio kolnika namijenjenog za vozila iz suprotnog smjera i prednjim dijelom svog vozila udarila u prednji lijevi dio osobnog vozila Mercedes zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 34-godišnjak nailazeći iz suprotnog smjera. Od posljedica zadobivenih ozljeda 25-godišnja vozačica je preminula na mjestu prometne nesreće, dok su 22-godišnja putnica iz vozila Golf i vozač Mercedesa prevezeni u bolnicu u Split gdje su im utvrđene lakše tjelesne ozljede. Za vrijeme očevida cesta je bila zatvorena za sav promet u vremenu od 14.18 do 17. 50 sati”, priopćila je PU splitsko dalmatinska.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.