Foto:Promo NovaTV

POZNAT UZROK SMRTI: ‘Lažna medicinska sestra’ iz Obrovca tragično umrla

Autor: Dnevno

U Obrovcu je u četvrtak oko 23 sata  otkriveno mrtvo tijelo Veronike Pecolaj koja je nekoliko godina radila u ordinaciji dr. Gorana Jusupa. Zadarska policija sinoć oko 22:30 sati zaprimila je dojavu da je pozlilo jednoj 26-godišnjoj ženskoj osobi, a liječnik Hitne pomoći u 23:08 sati je konstatirao smrt.

Prema zasad neslužbenim informacijama, uzrok smrti je gušenje, ali će tek policijskom istragom biti ustanovljene sve okolnosti pod kojima je Veronika Pecolaj preminula. Sinoć oko 22.13 sati policija je dobila prijavu da je u stanu na Obali hrvatskog časnika Senada Župana u Obrovcu pozlilo 26-godišnjoj ženskoj osobi. To je adresa na kojoj dr. Jusup ima stan. U 23.08 konstatirana je smrt.

Po neslužbenim informacijama razlog smrti je gušenje, ali će detalji biti poznati tek nakon obdukcije, javlja Zadarski.hr.

Očevid je obavljen, ali danas se nastavljaju istražene radnje i kroz dan će biti obavljena i obdukcija. Neslužbeno, sumnja se da se za gušila komadom kruha.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.