fbpx

Splitski studenti prikupljaju hranu i odjeću za siromašne obitelji

Autor: dnevno.hr

Akcija će se provesti u razdoblju od 13.ožujka do 19. ožujka 2013. u objektima Studentskog centra u Splitu na način da će studenti i zaposlenici kao i svi oni koji se žele odazvati ovoj akciji donijeti po želji neke od prehrambenih namirnica (nekvarljivih) u zatvorenoj ambalaži (šećer, brašno, ulje, riža, tjestenina,grah,ječam,riblje i mesne konzerve), higijenskih potrepština (deterdžent, sapun, šampon,higij.ulošci, dječje pelene itd.)

Suočavajući se svakodnevno sa grubom istinom svjedoci smo da mnoga djeca i obitelji žive u vrlo teškim i gotovo nemogućim materijalnim uvjetima i neimaštini nedostojnoj čovjeka,a na sramotu svima nama i ovom civilizacijskom vremenu. Stoga Studentski centar u Splitu zajedno sa Sveučilištem u Splitu, Uredom za pastoral mladih i Caritasom splitsko-makarske Nadbiskupije pokreće veliku humanitarnu akciju unutar Sveučilišta u Splitu pod nazivom 'DOBRO SRCE STUDENATA SPLITA'.

Akcija će se provesti u razdoblju od 13.ožujka do 19. ožujka 2013. u objektima Studentskog centra u Splitu na način da će studenti i zaposlenici kao i svi oni koji se žele odazvati ovoj akciji donijeti po želji neke od prehrambenih namirnica (nekvarljivih) u zatvorenoj ambalaži (šećer, brašno, ulje, riža, tjestenina,grah,ječam,riblje i mesne konzerve), higijenskih potrepština (deterdžent, sapun, šampon,higij.ulošci, dječje pelene itd.) kao i čistu odjeću i obuću (žensku,mušku i dječju) u dolje navedene objekte Studentskog centra Split odakle će iste preuzeti Splitski Caritas. Studenti, odricanjem od jedne dnevne kave možete učiniti veliko djelo.

Prikupljanje donirane robe organizira se u razdoblju od 13.ožujka do 19.ožujka 2013.


U studentskoj menzi 'Stop' (FESB) od 9 – 16 h
U restoranu na Ekonomskom fakultetu od 9 – 16 h
U restoranu na Građevinskom fakultetu od 9 – 17 h
U studentskom domu 'Hostel Spinut' od 9 – 20 h
U kantini Libar (ex Index u gradu) od 9 – 15 h

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.