fbpx

Dom daleko od doma – humanitarna akcija u koju se i vi možete uključiti

Autor: Zaklada Sierra/dnevno.hr

Cilj jednog od najvećih humanitarnih projekata u Hrvatskoj ''Dom daleko od doma'', je izgradnja prvog Centra za rehabilitaciju i palijativnu skrb kronično oboljele djece. Ovo je zajednički projekt Zaklade Sierra i Klaićeve bolnice, a važni partneri u projektu su Grad Zagreb i Ministarstvo zdravlja.

Davor Radolfi će, zajedno s kolegama Lukom Udjbincem (akustična gitara) i Damirom Bardekom (električni piano), darovati koncert Zakladi Sierra koji će se održati u utorak, 20. studenoga 2012. u 19.30 sati, u Preporodnoj dvorani HAZU, Opatička 18, u Zagrebu. Organizator ovog dobrotvornog koncerta je Lions klub “Zrinjevac” na čelu s predsjednicom Jesenkom Šojat, a voditeljica programa je Sonja Šarunić.

Cilj jednog od najvećih humanitarnih projekata u Hrvatskoj ”Dom daleko od doma”, je izgradnja prvog Centra za rehabilitaciju i palijativnu skrb kronično oboljele djece. Ovo je zajednički projekt Zaklade Sierra i Klaićeve bolnice, a važni partneri u projektu su Grad Zagreb i Ministarstvo zdravlja. Početkom listopada ove godine Zaklada Sierra dobila je lokacijsku dozvolu, a početak gradnje planiran je za proljeće 2013. godine. Objekt će imati cca. 1700 m2, a ukupni troškovi izgradnje iznosit će oko 12.000.000 00 kn. U Centru će se provoditi slijedeći programi: palijativna skrb, psihorehabilitacija te smještaj bolesne djece i njihovih obitelji, kroz koje Zaklada Sierra ostvaruje svoje ciljeve, a to su:

1. Pomoći ozdravljenju kronično oboljele djece i dati podršku njihovim obiteljima


2. Onima koji gube bitku s teškom bolešću, pomoći da žive dostojanstveno do samog kraja, sa što manjim bolovima i traumama

Nadamo se da ćete podržati ovaj dobrotvorni koncert. Unaprijed zahvaljujemo na Vašoj podršci!

Za više podataka o ovom vrijednom projektu te načinima za donaciju možete pronaći na stranici www.zakladasierra.hr.

Autor:Zaklada Sierra/dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.