fbpx

Budimo anonimni Djed Božićnjak, razveselimo poklonom djecu iz Domova

Autor: Dr. K.

Pokušajmo uz pomoć Facebooka, medijskom pažnjom i ogromnim potencijalom dobrih duša razveseliti one koji nemaju - poklonima onih koji upravo to imaju.

Ljudi dobre volje okupili su se putem Facebooka u akciji 'Smiješak ispod bora' sa ciljem da sakupe poklone za najsiromašnije i najugroženije mališane te su povodom toga zamolili i medije da im pomognu obavijestiti sve zainteresirane, koji žele sudjelovati u akciji.

– U ovim kriznim vremenima, kada su odljevi novca nadjačali naše priljeve i kada je budućnost domaće proizvodnje, naših radnih mjesta i opstanka u našoj zemlji i više nego upitna, željeli bismo pokušati razveseliti one koji nemaju ni roditelje, ni vlastiti dom bez da tražimo novac, ili konkretno pokroviteljstvo bilo kakve udruge ili institucije. Pokušajmo uz pomoć Facebooka, medijskom pažnjom i ogromnim potencijalom dobrih duša razveseliti one koji nemaju – poklonima onih koji upravo to imaju, ili to isto mogu pružiti.

Građani nam mogu pomoći na dva načina:


1) Mogu nam se obratiti putem Facebooka i poslati želje mališana iz registriranih Domova za djecu bez roditeljske skrbi, time što će navesti ime i prezime ravnatelja, kontakt broj telefona, adresu i popis želja za svako dijete.

2) Kad objavimo želje na našoj Facebook stranici, svaki posjetitelj ('Anonimni Djed Božićnjak') može preuzeti odgovornost za određenu želju i svojim komentarom 'rezervirati' tu želju, time što će na sebe preuzeti obvezu isporuke paketa u dogovoreno vrijeme. Kako bi sva djeca iz istog Doma i dobila svoju želju, s ciljem da spriječimo izostavljanje nekog djeteta, naši administratori bi se pobrinuli za koordinaciju, tj. oni bi putem Facebooka obavijestili naše 'anonimne Djedove Božićnjake' o uspješnosti ove akcije, kako bi svi odjednom mogli isporučiti svoje pakete na navedenu adresu.

Autor:Dr. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.