Foto: Ilustracija, Profimedia

POTVRDILO MINISTARSTVO ZNANOSTI I OBRAZOVANJA! Od ponedjeljka svi osnovnoškolci i maturanti u školskim klupama, ostali srednjoškolci na online nastavi

Autor: S.P.

Iako je ministar unutarnjih poslova Davor Božinović nakon sjednice Znanstvenog savjeta Vlade izjavio kako nije logično da se učenici vraćaju u školske klupe u situaciji kada raste broj novozaraženih od koronavirusa, u Zagrebu se od ponedjeljka, 19. travnja u škole vraćaju učenici od 5. do 8. razreda.

Tu je informaciju potvrdilo Ministarstvo znanosti i obrazovanja pa će tako od ponedjeljka uživo nastavu pratiti svi osnovnoškolci te učenici završnog razreda srednjih škola.

Na online nastavi i dalje ostaju srednjoškolci od 1. do 3. razreda.

Iako još nema službene potvrde koje bi druge županije uz Zagreb uvele od ponedjeljka nastavu po A modelu odnosno “uživo”, pretpostavlja se da bi se učenici od 1. do 4. razreda osnovnih škola u Istarskoj i Međimurskoj županiji isto tako mogli vratiti u učionice.

Tijekom petka bit će poznato što je s modelima nastave u svim ostalim županijama Hrvatske.

 




Autor:S.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.