ilustracija

Posjetitelji Fun parka u Biogradu zapeli na vrtuljku, visjeli skoro sat vremena

Autor: Dnevno/Dr. K.

U Fun parku u Biogradu posjetitelji su zapeli na vrtuljku na visini od 30 metara. Vatrogasci iz JVP Biograd ne mogu ih spustiti jer nemaju ljestve pa se čekaju vatrogasci iz JVP Zadar.

“Već sat vremena vise na vrtuljku. Ima među njima i djece. Visoko su gore na oko 30 metara. Vidjela sam radnika parka kako se penje po vrtuljku i pokušava razgovorom umiriti goste koji se ljuljaju na vjetru. Čini mi se da su svi smireni, rekla je za 24sata posjetiteljica Fun Parka Biograd koja je svjedočila drami u kojoj je veći broj gostiju večeras ostao ‘visiti’ u zraku na vrtuljku.

Iz Javne vatrogasne postrojbe Biograd potvrdili su događaj oko 20 sati.

“Već smo pola sata tamo, ali ne možemo napraviti ništa jer nemamo ljestve da skinemo ljude s te visine. Naše su ljestve na popravku u Njemačkoj pa smo zamolili kolege iz Zadra da nam dovezu svoje ljestve”, rekao je za 24sata Darko Banić, zapovjednik JVP Biograd na moru.

Iz policije su potvrdili da su oko 19.30 sati primili dojavu te da su vatrogasci izašli na teren, a iz samog Fun Parka nisu htjeli komentirati događaj.

Zapovjednik JVP Biograd Darko Banić potvrdio je kako su zadnje goste skinuli oko 20.30.

“Sve je proteklo u redu i nije bilo nikakve drame “, rekao je Banić.




Autor:Dnevno/Dr. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.