POMOZITE NAJPOTREBITIJIMA! Uključite se u hvalevrijednu humanitarnu akciju ‘LJUBAV NA DJELU – I TI SI DIO MENE!’

Autor: Dnevno

Vrijeme Došašća koje je ispred nas, za većinu donosi pregršt smijeha, obiteljskih druženja, radosti i ljudske topline. Upravo ovo doba Došašća je najbolje vrijeme da se prisjetimo i onih koje život ne mazi.

U tom divnom duhu, Caritas Splitsko-makarske nadbiskupije u suradnji sa Sveučilištem u Splitu, Studentskim centrom i Uredom za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije pokreće veliku humanitarnu akciju unutar Sveučilišta u Splitu pod na nazivom “LJUBAV NA DJELU – I TI SI DIO MENE”. Cilj ove hvalevrijedne akcije je prikupiti prehrambene namirnice u zatvorenoj ambalaži (šećer, brašno, ulje, riža, tjestenina, grah, ječam, riblje, mesne konzerve i slično), higijenske potrepštine (deterdžent, sapun, šampon, dječje pelene i slično) te čistu odjeću i obuću.

Organizatori pozivaju sve studentice i studente, zaposlenice i zaposlenike Sveučilišta u Splitu da se uključe u humanitarnu akciju i pokažu veliku ljubav splitskog Sveučilišta. Akcija će trajati od 11. do 17. prosinca 2019. godine, a akciji se možete priključiti an sljedećim lokacijama u Splitu: Ekonomski fakultet, Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, Filozofski fakultet, Fakultet građevinarstva, arhitekture i geodezije, Katolički bogoslovni fakultet, Kemijsko-tehnološki fakultet, Kineziološki fakultet, Medicinski fakultet, Pomorski fakultet, Pravni fakultet, Prirodoslovno-matematički fakultet, Umjetnička akademija u Splitu, Odjel za studije mora, Odjel za stručne studije, Odjel za forenzične znanosti i Odjel zdravstvenih studija, Sveučilišna knjižnica te Studentski centar u Splitu (studentski dom Hostel Spinut – recepcija, studentski dom dr. Franjo Tuđman, svi restorani Studentskog centra u Splitu).

Studenti, odricanjem od jedne dnevne kave možete učiniti veliko djelo! 

Također, u suradnji sa Studentskim centrom u Splitu jedan dan tijekom humanitarne akcije studenti će kavu umjesto novcem moći platiti i namirnicom, i to na sljedećim lokacijama:

  • 12.12.2019. – Caffe bar Kantun C
  • 13.12.2019. – Caffe bar Sveučilišna knjižnica
  • 16.12.2019. – Caffe bar Tinel 




“Nekada pomoći nekom drugom može usrećiti više nego kad usrećimo sebe i nema bolje nagrade za naša djela nego osmijeh onog kojem smo pomogli”, ističu organizatori te pozivaju sve da se uključe u akciju!

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.