Foto: Marko Todorov / CROPIX/Ilustracija

POMEO ŽENU S AUTOM I POBJEGAO! Bori se za život, policija moli pomoć

Autor: Dnevno.hr

Zbog nesreće u kojoj je u Zagrebu u četvrtak poslijepodne stradala pješakinja koja se bori za život nakon što je na nju naletio Audija a4 japansko-crvene boje, starijeg modela, policija je u potrazi za vozačem.

Policija intenzivno traga za vozačem Audija koji se nakon naleta na pješakinju udaljio s mjesta nesreće.

Nesreća se dogodila u četvrtak oko 14.40 sati u Zagrebu na raskrižju ulica Rudolfa Kolaka i Grižanske.

Policijski savjet bjeguncu

“U nesreći su sudjelovali nepoznati vozač osobnog automobila i pješakinja. Nakon događaja vozač se udaljio s mjesta prometne nesreće. U prometnoj nesreći pješakinja je zadobila teške tjelesne ozljede opasne po život.

Savjetujemo vozaču da se javi u službene prostorije I. postaje prometne policije Zagreb u Heinzelovoj. Kako bi se utvrdile točne okolnosti nesreće pozivamo svjedoke da se jave na broj telefona 01/6333-410 ili 192″, rekli su u policiji.

Objavili su i fotografiju muškarca s mjesta teške prometne nesreće. Tragaju za njim, a čini se kako sumnjaju da je upravo on odbjegli vozač.

Foto: MUP

Crna majica s kapuljačom i radne hlače

“Na fotografijama je muškarac za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o prometnoj nesreći. Muškarac je starije životne dobi, bio je odjeven u crnu majicu s kapuljačom i radne hlače.




Ukoliko građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija pozivamo ih da nas o tome obavijeste pozivom na broj telefona 01/6333-410 ili 192″, ističu u zagrebačkoj policiji danas.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.