Foto: Antonio Pejsa/PIXSELL/Ilustracija

POMAHNITALI SIN MUČIO I IZBO OCA NA DVORIŠTU! Prelog u šoku: Uhićen je uz primjenu sile! Ide ravno u istražni zatvor!

Autor: N.K

U Hemuševcu kraj Preloga prije tjedan dana došlo je do stršanog incidenta u kojem je 24 godišnjak verbalno i fizički nasrnuo na 53-godišnjeg oca uslijed čega je ga je nekoliko puta ubo nožem i nanio mu teške tjelesne ozljede.

Zbog toga je Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu 24. listopada donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv 24-godišnjeg hrvatskog državljanina  zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela pokušaja ubojstva iz čl. 110. u vezi čl. 34. Kaznenog zakona. (28. 10. 2021.)

Do incidenta je došlo u naselju koje je u sastavu Preloga oko 13:30 kada je sin iz nepoznatog razloga porazbijao prozore na kući, izvijestila je PU međimurska prije tjedan dana.

“Izbo oca, priveli ga uz uporabu sile”

Otac ga je pokušao spriječiti, a onda je mladić napao i njega. Intervenirala je i policija, a priveden je uz uporabu sile. O svemu se oglasio i DORH

“Postoji osnovana sumnja da je 24-godišnji okrivljenik 21. listopada 2021. na dvorištu obiteljske kuće u mjestu kraj Preloga, u cilju da usmrti svojeg 53-godišnjeg oca, nožem mu zadao ubod u lijevu stranu trbuha, a potom ga oborio na tlo i rukama ga počeo gušiti. Okrivljenik nije uspio u ostvarenju svog cilja već je ubodom ocu nanio tešku tjelesnu ozljedu (otvorena rana trbušne stjenke) te se oštećeni 53-godišnjak uspio osloboditi i pobjeći”, stoji u priopćenju DORH-a.

Odveden je u istražni zatvor

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu usvojila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila okrivljeniku istražni zatvor zbog opasnosti od nedopuštenog utjecaja na svjedoke u istrazi te zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela i dovršenja pokušanog kaznenog djela.




Autor:N.K
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.