Foto: Patrik Macek/PIXSELL

POLICIJA POTVRDILA, PRONAŠLI HODAKU ORUŽJE! Poznatog odvjetnika (83) pretresli u Dubrovniku, evo što je nosio

Autor: L.B.

Nakon što je u petak popodne poznati zagrebački odvjetnik Zvonimir Hodak skinut s leta iz Dubrovnika za Zagreb, zbog toga što je sa sobom imao oružje, tu su vijest potvrdili iz Policijske uprave dubrovačko neretvanske.

Naime, iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske potvrdili su informaciju Dubrovačkog dnevnika o tome kako je kod muškarca u dobi od 83 godine pronađeno oružje na dubrovačkom aerodromu.

Navode kako je tijekom popodnevnih sati u Zračnoj luci Dubrovnik, prilikom zaštitnog pregleda, kod muškarca hrvatskog državljanina pronađeno oružje, koje je potom oduzeto uz potvrdu.

Na oružje upozorilo osoblje na aerodromu

Napisali su i kako je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Neslužbeno se doznaje kako se radi o manjem improviziranom vatrenom oružju.

Podsjetimo, prema neslužbenim informacijama, na oružje je upozorilo osoblje koje radi na aerodromu, najvjerojatnije sami zaštitari, nakon čega je na dubrovački aerodrom pozvana policija.

Poslali smo upite aerodromu i policiji te ćemo odgovore objaviti čim ih dobijemo, a pokušali smo kontaktirati i odvjetnika Hodaka, no nije se javljao na mobilni telefon.




Autor:L.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.