Foto: Ranko Suvar / CROPIX

POLICIJA OBJAVILA MUČNE DETALJE UBOJSTVA! Evo čime je žena oduzela život svom suprugu u Dubravi

Autor: Dnevno.hr

Brutalno ubojstvo uznemirilo je u nedjelju zagrebačku Dubravu. Žena (59) je u stanu u Gavazzijevoj ulici ubila svog pet godina mlađeg supruga, a onda je pokušala život oduzeti i sebi, no u tome nije uspjela.

Policija je u ponedjeljak priopćila da se kriminalističko istraživanje nastavlja, a otkrili su i detalje jezivog slučaja.

Ne otkrivajući identitete, policija je precizirala kako 59-godišnjakinju sumnjiče da je između petka i nedjelje, u još neutvrđenom vremenu, usmrtila svog supruga, zadavši mu tupim predmetom više udaraca u glavu, uslijed kojih je preminuo na mjestu zločina.

Policija dodaje da je osumnjičena, nakon što jedan član obitelji nije mogao uspostaviti kontakt s ubijenim te zbog dolaska policija i vatrogasaca, skočila u nedjelju oko 13,45 sati s visine od 4,9 metara, nanijevši sebi teške tjelesne ozljede.

Osumnjičenoj je, nadodaje policija, pružena liječnička pomoć u KB Dubrava, dok se kriminalističko istraživanje nastavlja.

Podsjetimo, jučer se pisalo i kako je žena pokušala zataškati ubojstvo, a s mobitela ubijenog je članovima obitelji slala poruke i pisala kako je sve u redu.

Susjedi tvrde, nadodaju mediji, da je žena neko vrijeme bila u rastrojenom stanju te je odbijala ići na liječenje, kao i da se suprug brinuo za nju.




Neslužbeno se doznaje da je ubijeni zadnji put s članovima obitelji razgovarao u petak, no kada su ga zvali u subotu na njegov mobitel, nitko se nije javljao. Budući da se N. Đ. uvijek javljao na mobitel, pribojavali su se da bi V. Đ. zbog svojih psihičkih problema mogla nauditi suprugu pa su u nedjelju oko podne navratili do stana u Gavazzijevoj ulici. Kada su pokucali na vrata, supruga im je rekla da je N. Đ. otišao na kavu, ali im nije htjela otvoriti vrata, kao ni policiji koja je ubrzo pozvana na mjesto događaja.

 




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.