Foto: MUP / Ilustracija

POLICIJA OBJAVILA DETALJE O BOMBI BAČENOJ U DVORIŠTE: Vlasnik kuće je 61-godišnjak! Šteta iznosi nekoliko tisuća kuna

Autor: N.K

U nedjelju iza ponoći u Zagorju nepoznata je osoba iz automobila u pokretu bacila bombu u dvorište kuće u Zagorju, izvijestili su lokalni mediji. Policija je sada objavila detalje o incidentu.

Materijalna šteta

Bomba je završila u dvorištu 61-godišnjaka. Ozlijeđenih nema, a za počiniteljem se traga. Materijalna šeta iznosi nekoliko tisuća kuna.

“Nema ozlijeđenih osoba i nastala je materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna”, priopćila je policija. U tijeku je kriminalističko istraživanje s ciljem pronalaska počinitelja.

Pet minuta iza ponoći

Policija navodi da se incident dogodio pet minuta iza ponoći u nedjelju. Očevidom su utvrdili da je eksplozija oštetila zidove, prozore i unutrašnje prostorije kuće 61-godišnjeg hrvatskog državljanina, a sama eksplozivna naprava bačena je u dvorište. Oštećena je i susjedna kuća u vlasništvu 65-godišnjeg hrvatskog državljanina.

Nepoznata osoba za koju se sumnja da je počinitelj, bombu je bacila iz vozila, nakon čega je nastavila vožnju prema Gornjoj Stubici.

Autor:N.K
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.