Foto: Marko Todorov / CROPIX/Ilustracija

Policajci u nevjerici: ‘Došao sam s kolegicom Anitom, u parku smo vidjeli Marka kako se vješa po prometnom znaku’

Autor: Dnevno.hr

Nakon što je izvodio čudesa u pijanom stanju na javnom mjestu, pritom vrijeđajući i policiju, Marko je proglašen krivim i osuđen.

Naime, prema presudi, on je potkraj siječnja ove godine oko 20.30 sati na Trgu hrvatskih branitelja u Sisku “narušavao javni red i mir na način da je u vidno alkoholiziranom stanju (nesiguran hod, alkoholni zadah, crvenilo očiju), omalovažavao i vrijeđao službene osobe”, javlja Danica.

Marko je tako policijske službenike Dražena i Anitu vrijeđao pogrdnim riječima i psovkama: “šta je pederi, majku vam je*em, napušite se ku*ca, nećete mene je*at”, navodi se u presudi kojom je osuđen.


Vrijeđao policiju

Marko (35) na sudu se branio kako se ne sjeća da je izgovarao pogrdne riječi i vrijeđao policijske službenike jer je bio pod utjecajem alkohola.

Psovao ocu mater, on ga mrtav hladan poslao u pritvor: ‘Ove zgode je već ujutro bio vidno etiliziran’

“Te noći slavili smo bratov rođendan, a i moj je bio dan prije pa smo pretjerali s konzumacijom alkohola. Alkohol pijem povremeno, točnije prigodno, u trijeznom stanju ne bih sigurno izgovarao nikakve pogrdne riječi policiji. Žao mi je, stvarno”, rekao je Marko sutkinji.

Policajac Dražen je pak otkrio kako su došli na intervenciju po pozivu taksi vozača da mu netko lupa po vozilu.

‘Nije se smirio, morali smo ga uhititi’

“Došao sam s kolegicom Anitom i u parku smo vidjeli Marka koji se u tom trenutku vješao po nekom prometnom znaku. Nije se htio podvrći alkotestiranju, a vrijeđao je mene i kolegicu psovkama. Kako se nije smirio, morali smo ga uhititi“, ispričao je policajac.
Foto: Ante Cizmic / CROPIX/Ilustracija

Sutkinja je Marka kaznila s 200 eura i 20 eura troškova postupka. No, od kazne mu se odbija 80 eura jer je dva dana proveo u policijskom pritvoru. Sutkinja kaže da je kazna minimalna jer dosad nije bio prekršajno kažnjavan.

Presuda je nepravomoćna i Marko se na nju može žaliti u zakonom predviđenom roku.
Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.