Foto: Denis Jerkovic / CROPIX/Ilustracija

POLICAJCI DOBILI BATINA U POSTAJI! Neće prežaliti kako su nasjeli: Počinitelj tražio pomoć, a onda je nastao kaos

Autor: N.K

U policijskoj postaji Novi Marof u četvrtak 12. svibnja odvila se prava drama. Oko 15,50 sati, 38-godišnji muškarac zadržan je zbog kriminalističkog istraživanja prethodno počinjenih kaznenih djela, a u jednom trenu je uspio fizički nasrnuti na policajce.

Kako izvještava PU varaždinska, muškarac je zatražio medicinsku pomoć, a u trenutku u kad je ekipa Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije stigla u Policijsku postaju i započela s liječničkim pregledom, negodovao je i tražio da ga se pusti iz prostorija za zadržavanje.

Pritom se oglušio na naredbe policijskih službenika da se smiri i fizički nasrnuo na jednog od policajaca, udarivši ga zatvorenom šakom u glavu. Prilikom naguravanja prema izlazu iz prostorije, udario je drugog policajca u predjelu oka.

U pomoć dvojici policajaca priskočili su i drugi policijski službenici te mu stavili sredstva za vezivanje ruku i pojas na noge, kojeg se oslobodio uslijed agresivnosti. Tijekom navedenog, 38-godišnjak je prijetio policijskim službenicima ubojstvom.

Isti je pregledan po liječnici ekipe hitne medicinske pomoći kojom prilikom je utvrđeno da nije zadobio ozljede pri uporabi sredstava prisile. Medicinska je pomoć pružena i policajcima koje je udario te je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, 38-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske.




Autor:N.K
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.