Foto: Narodna stranka - Reformisti

POGINUO ČAČIĆEV STRANAČKI KOLEGA, NA NJEGA NALETIO PIJANI VOZAČ: ‘Svi smo u šoku, a naša tragedija nemjerljiva je s onom koju proživljava obitelj’

Autor: Daniel Radman

Roman Strelec, član Reformista Radimrira Čačića, smrtno je stradao u prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak u Novoj Vesi Petrijanečkoj. Na Streleca, koji je u tom trenutku pješačio, naletio je automobil kojim je upravljao vozač sa čak 1,74 promila.

“Upravljao je iz smjera Donjeg Ladanja u smjeru Nove Vesi Petrijanečke. Brzinu kretanja vozila nije prilagodio stanju i uvjetima prometovanja i vlastitim sposobnostima uslijed čega je prednjim djelom vozila udario u 49-godišnjeg pješaka, koji na sebi nije imalo reflektirajući prsluk ili materiju.

Pješak se kretao u istom smjeru uz desni rub kolnika. Od siline udara pješak je odbačen na prednji dio vozila te je pao na kolnik. Uslijed udara i pada pješak je zadobio teže ozljede. Ozlijeđeni je prevezen u varaždinsku Opću bolnicu gdje mu je pružena medicinska pomoć”, priopćila je policija. Na žalost, tijekom noći Strelec je podgelao ozljedama.

Čačić: Svi smo u šoku

Strelec je bio bio zastupnik Reformista u Skupštini Varaždinske županije sve do zadnjih lokalnih izbora te je bio dio vladajuće većine dok je Radimir Čačić varaždinski župan. Na proteklim izborima kandidirao se za načelnika Općine Petrijanec.

“Svi smo u šoku, a naša tragedija zbog gubitka kolege nemjerljiva je s onom koju proživljava obitelj”, rekao je potreseni Čačić nakon smrti kolege.

Od Streleca su se oprostile i njegove stranačke kolege.

“Dragi Romane, hvala ti od srca za svaku tvoju riječ, svaki tvoj osmijeh i tvoj entuzijazam koji si nam svakodnevno prenosio…hvala ti za sve što si učinio za naš Petrijanec i za svakog od nas…neka ti je vječna hvala i slava!”, napisali su.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.