Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX

PODIŽE SE OPTUŽNICA! Smiljana ide na suđenje, procurili mučni detalji ubojstva Jasmine Dominić

Autor: Dnevno

Prema optužnici se Smiljanu tereti da je 2000. godine svoju sestru Jasminu udarila najmanje pet puta po glavi tvrdim predmetom nakon čega je preminula. Produljili su joj istražni zatvor

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu je podignulo optužnicu protiv Smiljane Srnec koju sumnjiče da je svoju sestru Jasminu Dominić ubila i zatim njezino tijelo sakrila u škrinju u obiteljskoj kući.

Njihovo priopćene prenosimo u cijelosti:

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu je, nakon provedene istrage, podiglo pred Županijskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv hrvatske državljanke (1974.) zbog počinjenja kaznenog djela ubojstva iz čl. 110. Kaznenog zakona. (11. 7. 2019.)

Optužnicom se 45-godišnjakinju tereti da je tijekom ljeta 2000. godine u obiteljskoj kući u Palovcu zadala svojoj sestri (1977.) najmanje pet snažnih udaraca tvrdim predmetom u glavu i nanijela joj višestruke prijelome kostiju u području glave, pa je 23-godišnjakinja preminula uslijed zadobivenih ozljeda.

U optužnici je predloženo da se 45-godišnjakinji produlji istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela

Podsjetimo, Jasmina Dominić je nestala negdje u kolovozu 2000. godine. Tek pet godina kasnije, 16. kolovoza 2005. Jasminin nestanak prijavljuju policiji u Čakovcu.




U subotu 16. veljače, čak 19 godina kasnije, njezino tijelo u zamrzivaču našao je zaručnik Smiljanine najstarije kćeri.

Preko tijela zamotanog u najlon bili su pobacani komadi mesa, među njima i svinjski kare iz 2002. godine, prenosi 24.sata.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.