Foto: CROPIX

Pobjedu Milanovića komentirao i Milorad Dodik: Posebno je naglasio jednu stvar

Autor: dnevno.hr

Član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske, Milorad Dodik čestitao je Zoranu Milanoviću izbor za predsjednika Hrvatske, poželjevši mu mnogo uspjeha u obavljanju ove izuzetno odgovorne funkcije.

Dodik je poželio Milanoviću da se za vrijeme njegovog mandata Hrvatska nastavi razvijati u miru na dobrobit njenih građana, te da ide putem stabilnosti, ekonomskog razvoja i prosperiteta, priopćeno je iz kabineta člana Predsjedništva BiH.

Dodik je izrazio nadu da će Milanović opravdati ukazano povjerenje svojih birača, među kojima je i veliki broj Srba koji su glasali za njega, te da će u predstojećem mandatnom periodu biti predsjednik svih građana Hrvatske i raditi na unapređenju položaja i statusa srpskog naroda u Hrvatskoj.

“Očekujem da ćemo uskoro, nakon službenog preuzimanja funkcije predsjednika Hrvatske, uz međusobno uvažavanje i poštovanje, unaprijediti naše odnose, te intenzivirati suradnju i dijalog o mnogim otvorenim pitanjima koja su od obostranog interesa i za dobrobit svih građana”, naglasio je Dodik.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.