Foto: Ranko Suvar / CROPIX, Ilustracija

PLJUVAČKA JOJ SE SLIJEVALA NIZ LICE! S rođenom majkom završila na sudu: ‘Smeće, đubre, letiš van iz stana’

Autor: Dnevno.hr

Majka iz Zagreba mora platiti kaznu od 160 eura nakon što je završila na sudu zbog svađe s 18-godišnjom kćerkom kada se ova vratila iza 23 sata u obiteljski stan na Rudešu, piše Zagreb.info.

“Smeće, đubre, izbacit ću te iz stana ako još jednom dođeš kasno”, rekla joj je majka nakon čega joj je pljunula u lice i izgurala iz stana da bi joj potom zaključala vrata.

Majka je sutkinji Općinskog prekršajnog suda rekla kako joj je kći tog dana poslala poruku da će s prakse doći u 13:30 sati na ručak. Kada se na kraju nije pojavila doma, ona se zabrinula. Sutkinji je rekla kako ju je s posla zvala na mobitel, no ona se nije javljala. Kada se vratila kući, djevojke i dalje nije bilo doma.

Prema njenim tvrdnjama, kći joj se javila tek oko 23:10 i rekla kako je kod prijateljice i da će ostati spavati kod nje, na što joj je majka rekla da se odmah vrati kući.

Odredila joj mjeru zabrane uznemiravanja

Ubrzo nakon toga kći je stigla kući. Majka tvrdi kako nije vikala na nju već da joj je ljubaznim tonom rekla da njeno ponašanje nije u redu.

“Nije prihvaćala moje primjedbe, njen otac i ja smo se rastali i od tada stalno pravi probleme”, rekla je majka sutkinji i dodala kako su bili pod nadzorom Centra za socijalni rad zbog situacije oko razvoda jer nije sve prošlo glatko. Kći je nakon svađe kod oca, otišla ocu i nije se više javljala majci.

Kći je sutkinji rekla kako je taj dan kasnije završila s praksom i kako je mami na vrijeme javila da ide s prijateljicom na kavu. Tvrdi da ju je majka navečer nazvala i počela vikati na nju te ju je upitala puši li i pije, što je ona negirala.




“Nakon što sam došla u stan počela je vikati na mene i govorila mi je da ću se morati iseliti nastavim li tako. Unosila mi se u lice i govorila razne pogrdne riječi kroz zube. Nije me udarila, ali mi je pljunula”, opisala je kći dramatičnu situaciju.

Iako je majka u sudnici govorila kako joj kći laže, sutkinja je prihvatila kćerkine tvrdnje i majci, osim novčane kazne odredila zaštitnu mjeru zabrane uznemiravanja žrtve na šest mjeseci.

 




 

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.