Foto: Marko Todorov / CROPIX

Plenković komentirao Penavu: ‘Koga nema bez njega se može, želim mu svu sreću’

Autor: Dnevno

Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava i svi gradski vijećnici HDZ-a danas su napustili  stranku, a nakon njihovog istupanja iz stranke, uslijedila je brza reakcija HDZ-a.

Premijer Plenković nakon užeg kabineta Vlade komentirao je aktualnu političku situaciju i potez Ivana Penave.

“Ja nisam gledao konferenciju za medije. To je njihov odabir. Članstvo je aktivnost, dobrovoljna. On je odabrao. Ja mu zahvaljujem na doprinosu. Išli smo puno puta u kampanje, radili za Vukovar. Koga nema, bez njega. Nema nikakvog đuturenja, niti otrovnih strelica”, kazao je premijer.

Županijski odbor HDZ-a Vukovarsko-srijemske županije, temeljem istupa predsjednika i većine članova Gradskog odbora HDZ-a Grada Vukovara tijekom kojeg su oni istupili iz članstva, a sukladno Statutu, donio je odluku o raspuštanju tijela Gradske organizacije HDZ-a Grada Vukovara.

O suradnji s Penavom nakon izbora premijer je rekao: “Vidjet ćemo nakon izbora”. Komentirao je i datum parlamentarnih izbora: “To je odličan datum, imat ćemo svi jednake šanse”.

Plenković je kazao kako će izbornu kampanju održavati na sve moguće načine, a komentirao je i blage izjave upućene Penavi i Škori.

“Ja ne znam što je gospodinu Penavi, on ne zna što je stranačka demokracija. Ja ne plačem ni za kim. Nije on prvi koji je napustio stranku.




ROJS ZBOG PENAVE RASPALIO PO ŠKORI: Tko je on da se za njim trči? Nek se primi mikrofona i ostavi politike

 




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.