Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX

Plenković iz Šibenika bocnuo Škoru: ‘Već se dokazao kao lijep partner SDP-u’

Autor: Dnevno

Nakon što je proteklog vikedna turneju po Dalmaciji imao  čelnik SDP-a Davor Bernardić, danas je na turneju na jug hrvatske krenuo i premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković.

Premijer i predsjednik HDZ-a, Andrej Plenković, posjetio je Šibenik i tamo komentirao mogućnost postizborne kampanje s Miroslavom Škorom i njegovim Domovinskim pokretom.

“Sasvim je jasno da je Miroslav Škoro na predsjedničkim izborima dokazao da je izvrstan koalicijski partner SDP-a, jer je pomogao Milanoviću da postane predsjednik”, rekao je Plenković u

Šibeniku.

Izrazio je uvjerenje da takvoga osipanja glasova od centra prema desnici više neće biti, pa se opet vratio na Škoru.

“Treba gledati dokaze. Dokazana je suradnja na predsjedničkim izborima. Koji je drugi bio cilj, nego da se do pobjede dovede Milanovića?”, upitao je Plenković.

Komentirajući odnos SDP-a i Domovinskog pokreta, Plenković je rekao da nije vidio da se međusobno pretjerano kritiziraju.




“I jednima i drugima glavni je cilj biti protiv HDZ-a, to je jasno i najneiskusnijem analitičaru”, rekao je Plenković.

PLENKOVIĆ OTKRIVA SVE O KOALICIJI SA ŠKOROM: ‘Krećemo u drugo poluvrijeme’




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.