Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX

PLENKOVIĆ I MOŽEMO U KOALICIJI!? Pričaju o ‘braku iz interesa’, stigao hitan odgovor: Tomašević i društvo poslali znakovitu poruku

Autor: N.K

U nedjelju u tiskanom izdanju Jutarnjeg lista spominje se koalicija HDZ-a i Možemo. Ubrzo su reagirali iz Možemo odbacivši svaku mogućnost takve suradnje.

Iz Vlade se na svaki poziv zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića javljaju i pomažu kad god zapne. Nema direktnih napada, a često su izjave blagonaklone. Neki već sumnjaju: “Je li ovo priprema koalicije”, objavio je danas u tiskanom izdanju Jutarnji list.

“Jutarnji list se na današnjoj naslovnici pita “Pripremaju li Možemo i HDZ koaliciju? Nikad, pa ni onda”, napisali iz Možemo.

Nakon unutarnjih i vanjskih neprijatelja i lažne vijesti o gradnji stadiona, ovo je samo još jedan spin smišljen da pažnju javnosti makne s kriminala u Ini”, napisali su na Facebooku.

Podsjetimo, Jutarnji list je danas objavio kako je odnos Tomaševića i Plenkovića idiličan, nazivajući ga brakom iz interesa. “Prva godina tog političko-interesnog braka protekla je u dogovorima, međusobnom uvažavanju, svojevrsnom tihom paktu o nenapadanju, a s obje strane stižu poruke kako je suradnja vrlo korektna i kako su njih dvojica, kao zapravo najmoćniji političari u državi, jednostavno osuđeni na takav odnos.

Tomaševiću je Plenković nužno potreban kako bi uz pomoć države ostvario sve projekte koje je obećao i zamislio, a Plenković ne želi ići džonom na gradonačelnika kojeg je birala velika većina građana Zagreba, jer su mu i ti glasovi potrebni na nekim idućim parlamentarnim izborima”, objavili su.




Autor:N.K
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.