Screenshot:Facebook

‘PJESMA ĆE VAM REĆI SVE’ Škoro i sin Matija zajedno izveli pjesmu jednog od najvećih kantautora na prostoru bivše Jugoslavije

Autor: Dnevno

Miroslav Škoro je, zajedno sa sinom Matijom, preko svog Facebook profila objavio je, kako kaže, prigodnu pjesmu zbog trenutne situacije uzrokovane pandemijom koronavirusa.

“Nakon dosta vremena i dana, tjedana sada već u karanteni i potresa koji je pogodio ljude u Zagrebu i okolici, mi ćemo danas snimiti još jednu pjesmu. Mislim da je pjesma prigodna i nemam više što za reći”, navodi Škoro u video objavi.

“Sve što čovjek kaže u današnje vrijeme može biti krivo, govorio on kao glazbenik, političar ili što drugo. Generalno gledano – u vremenu u kojemu novinari i mediji hvale političare i u vremenu u kojemu političari preporučuju ljudima kakve šale treba pričati. Svaka sličnost je nenamjerna i slučajna. Najbolje je ne govorit ništa”, dodaje.

Pjesmu koju izvode Miroslav Škoro i sin Matija zove se “Džemper za vinograd” koju izvorno pjeva jedan od najvećih kantautora na prostorima bivše Jugoslavije Miladin Šobić.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.