Foto: Goran Mehkek / CROPIX/Ilustracija

Maloljetnik u Splitu kritičnom stanju! Na njega naletio pijani vozač: Policija traži svjedoke nesreće

Autor: Dnevno.hr/M.P.

U četvrtak je u ranim jutarnjim satima u Splitu došlo do teške prometne nesreće.

Oko 3:30 sati je 27-godišnji vozač automobila na raskrižju Velebitske i Vukovarske ulice naletio na maloljetnog pješaka koji je prelazio cestu na pješačkom prijelazu, a pješak je dobio po život opasne ozljede i prevezen je u splitsku bolnicu.

Vozač je vozio neprilagođenom brzinom i bio je pod utjecajem alkohola.

Iz splitske policije javljaju da je očevid obavila zamjenica državnog odvjetnika uz suradnju policijskih službenika i prometnog vještaka, a Velebitska ulica od križanja s Vukovarskom do križanja s Ulicom Matice hrvatske je bila zatvorena za promet do 5:30 sati.

Dr. Markić: Zdravstveno stanje 17-godišnjaka iznimno teško

Zdravstveno stanje 17-godišnjaka kojega je jutros u Splitu oborio pijani vozač iznimno je teško i zadobio je po život opasne ozlijede, potvrdio je u četvrtak pročelnik Zavoda za intenzivnu pedijatriju splitskog KBC-a dr. Joško Markić.

“Radi se o teškim tjelesnim ozljedama koje čine njegovo stanje kritičnim i ugrožavajućim”, kratko je rekao dr. Markić. U tijeku su, kaže, mjere intenzivnog liječenja kojima se stanje pokušava stabilizirati i liječiti prema svim dostupnim smjernicama i pravilima struke.

Policija traži svjedoke

Splitska policija traži svjedoke.




“U cilju utvrđivanja činjenica i okolnosti vezanih uz prometnu nesreću, molimo očevice navedenog događaja da nazovu Postaju prometne policije na brojeve telefona 021/ 504-036 i 504-010 ili osobno pristupe u postaju na adresi Put Plokita 81, Split”, javlja PU splitsko-dalmatinska.

Autor:Dnevno.hr/M.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.