Foto: Marko Todorov / CROPIX, Ilustracija

Pijana Mira vrijeđala goste kafića, a onda je naletjela na Antu: Nastao je kaos

Autor: Dnevno.hr

U jednom kafiću u Varaždinskim Toplicama usred bijela dana došlo je do težeg obračuna između pijane Mire (33) i ratobornog Ante (24). Mira je tog dana odlučila biti vrlo neugodna prema gostima lokala pa je oko 14 sati pijana hodala od stola do stola i goste nazivala “seljačinama”.

“Kaj si ti, tko si ti”, ispitivala je sve redom, a onda je na red došao i mladić Ante.


Brat i sestra se posvađali zbog grobnog mjesta: Ona je onda uzela nož, a on je onda pištolj

“U jednom trenutku ga je odgurnula od sebe i rukom udarila u predjelu vrata, nakon čega ju je Ante upozorio da se makne od njega i uzvratio tako da je Miru udario šakom u glavu“, navodi se u presudi koju posjeduje Danica.

‘Halo, policijo’

Kratko nakon nemilih prizora u kafić su stigli policija i hitna pomoć, koja je Miri konstatirala lakše tjelesne ozljede.

I jedan i drugi akter ove priče dobili su prekršajne prijave od policije.

Sutkinja je Miru kaznila s 90 eura, a Antu s 80 eura, a moraju platiti i po 20 eura troškova prekršajnog postupka. Presuda je nepravomoćna i na nju se mogu žaliti.

Foto: Davor Pongracic / CROPIX / Ilustracija

“Pri odmjeravanju kazne uzeta je u obzir vrsta i težina prekršaja, te posljedice počinjenog prekršaja. Kao otegotnu okolnost sud je uzeo kažnjavanost Ante za istovrsne prekršaje, a kao olakotnu okolnost uzeo je nekažnjavanost Mire“, istaknula je sutkinja.
Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.