Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

PENAVA OBEĆAO VUKOVARCIMA: ‘Ujedinit ću odvojene vrtiće i škole, HDZ i SDSS će se tome protiviti! Imam dobro mišljenje o svom protukandidatu!’

Autor: N.K

Kandidat za gradonačelnika Vukovara Ivan Penava gostovao je u Dnevniku HTV-a gdje je rekao kako u novom mandatu planira ujediniti odvojene škole i vrtiće.

Penava je u prvom krugu izbora osvojio 2200 glasova više od svog protukandidata Mažara, a kako kaže, “to je velika razlika”.

Poručio je kako je on čovjek neopterećen aferama te da je njegov slogan bio “Vukovar zna zašto” jer su iza njega godine rada, borbenosti i davanja sebe za grad. Ističe kako je učinio brojne iskorake.

Naglasio je da ima cijeli niz projekata koji su u tijeku, ali i novih.

Penava: “Ujedinit ću odvojene vrtiće i škole”

“Ako dobijem još jedan mandat, očekuje me ujedinjavanje odvojenih škola i vrtića. Znam da će se tomu protiviti HDZ i SDSS, ali znam da će to većina građana Vukovara od mene očekivati, rekao je i dodao kako je došlo vrijeme da djeca više ne idu u odvojene škole i vrtiće te da će to što misli staviti u 3. mandatu na prvo mjesto na listi prioriteta”, kaže Penava.

Ima dobro mišljenje o svom protukandidatu

Kazao je da će ukoliko ponovno pobijedi imati sluha za svaku dobru inicijativu i ideju te da o svom protukandidatu Mažaru ima dobro mišljenje, a da su mediji ti koji šire destrukciju.

 




Autor:N.K
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.