PAUK OD 10 CM U POŠTANSKOM PAKETU! Muž i žena u šoku: ‘Pauk je ispuzao, žena je počela vrištati’!

Autor: Valneo Kosic

Jedna obitelj u Velikoj Britaniji naručila je putem interneta kućne dekoracije za Božić, ali su ostali u šoku kada im je stigao paket. U paketu se nalazio ogroman pauk.

Gemma Smith (38) otvorila je kutiju, a unutra se nalazio 10 centimetara širok pauk. Uspaničila se, počela vrištati i brzo zvala muža glazbenika koji je požurio doma.

“Bio sam na poslu, a onda me je nazvala supruga i rekla da joj se desila najstrašnija situacija u životu. Ona pati od arahnofobije. Bio sam šokiran kada sam vidio što je stiglo. Ne znam odakle je paket stigao, ali pauk je bio živ kada sam se vratio kući, kaže suprgu Mark (45) za The Sun.

Jedan od stručnjaka je potvrdio da je riječ o pauku vrste “Sparassidae”, koji nastanjuje područja Azije i Australije. Kako s navodi, otrov ove vrste nije smrtonosan za ljude.

Autor:Valneo Kosic
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.