Foto: Ranko Suvar / CROPIX/Ilustracija

PA SE TI ŽALI NA RAD MAJSTORA! Dvojac nije baš dobro prihvatio kritiku: 50-godišnjakinja će pamtiti ovo postavljanje pločica

Autor: Dnevno.hr

Adaptacije stanova znaju se često pretvoriti u pravi rat, o čemu najbolje svjedoči slučaj koji se nedavno dogodio na području Čepina.

Riječ je o bizarnom slučaju renoviranja kupaonice koji je završio pravim rusvajem i policijskim kaznenim prijavama protiv dvojice majstora, piše Danica.hr.

Kako javlja policija, utvrđena je osnovana sumnja da su 51-godišnjak i 30-godišnjak počinili kaznena djela prijetnje i oštećenja tuđe stvari.

“Tijekom studenoga dvojac je završio renoviranje dvije kupaonice u poslovnom prostoru 50-godišnjakinje, koje su zbog neriješenih međuljudskih odnosa u potpunosti uništili razbivši sve postavljene pločice i inventar.

Majstori su prijavljeni i za prijetnje 41-godišnjaku. Vlasnici, 50-godišnjakinji, pričinjena je materijalna šteta od oko 50.000 kuna”, javlja osječka policija u petak.

Sve se dogodilo na području Čepina, a čini se kako je tom bizarnom činu prethodila svađa oko plaćanja i kvalitete izvedbe samih radova.

 




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.