Stocksy

Ovo su najbolji poslodavci u Hrvatskoj: Evo u kojim tvrtkama će vam biti najbolje raditi!

Autor: Dnevno

I ove godine stigla nam je lista TOP 5 Poslodavaca Partnera za 2019. godinu, koju sastavlja tvrtka SELECTIO, specijalizirana za savjetovanje u području upravljanja ljudskim resursima i posredovanje pri zapošljavanju.

Inače, ovaj lista objavljuje se još od 2008. godine.  s ciljem promicanja kvalitete u upravljanju ljudskim resursima, odnosno prepoznavanje i isticanje organizacija koje kvlitetno upravljaju ljudskim resursima te propagiranje i implementacija onih standarda koji dokazano i smisleno unapređuju poslovne rezultate i kvalitetu rada.

Organizacije koje sudjeluju u projektu ocjenjuju se u 5 širih područja: Strategija, Regrutiranje i selekcija, Upravljanje učinkom, Usavršavanje i razvoj te Odnos prema zaposlenicima – dok status Poslodavca Partnera ostvaruju samo one organizacije  koje u svakom od područja ostvare minimalno 70% bodova, a ukupno barem 75%. Poslodavci koji su se našli na listi top 5,  kontinuirano ulažu u razvijanje potencijala svojih zaposlenika.

Na ovogodišnjoj listi najboljih poslodavaca u Hrvatskoj našli su se:

  •  Atlantic Grupa
  •  Zagrebačka pivovara
  • Erste banka
  • INA
  • Coca-Cola HBC Hrvatska
  • Hrvatski Telekom


Autor:Dnevno
loading...
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.