OVO MORATE VIDJETI! Mlada komunistica, Plenkovićeva je nova ministrica; Ovo je radila prije!

Autor: Dnevno

Procurili su novi detalji o ministrici demografije, obitelji, mladih i socijalne politike, Vesni Bedeković. Naime, Velimir Bujanec objavio je na svom Facebook profilu fotografiju ministrice u njenim mladim danima, prije nego što je politički stasala. Pa tako kaže Bujanec da je Vesna Bedeković bila  politički aktivna i u mladosti, ali ne u HDZ-u – nego u Savezu Komunista Jugoslavije. ‘Gospođa ministarka’ je prije 90-ih ‘drugarica Vesna’, a na forografiji iz mladosti vidimo je kako u Podravini, na skupu lokalne partijske organizacije čita referat ispred jugoslavenske zastave s crvenom zvijezdom petokrakom.

I sam premijer Plenković na njezinom saborskom predstavljanju pohvalio je ‘drugaricu Vesnu’ kako “ima zavidno političko iskustvo”. Ako zanemarimo da je na izborima za Hrvatski sabor u 4. izbornoj jedinici dobila uvjerljivo najmanje – 0,83 posto glasova na listi HDZ-a, onda nam je ipak jasnije na koje je političko iskustvo mislio premijer.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.