Foto: Matija Mikac

OVO JOŠ NISTE VIDJELI! Kandidat za gradonačelnika napravio mobilnu aplikacija za kampanju: Mikac svoj projekt naziva ‘Jednostavan grad’

Autor: N.K

Nezavisni kandidat za gradonačelnika Varaždina, Matija Mikac, javnosti je predstavio svoju mobilnu aplikaciju koja će služiti u svrhu predizborne kampanje.

Mikac se odlučio za nekonvencionalan pristup kampanji za gradonačelnika kreiravši mobilnu aplikaciju u svrhu svoje političke promocije.

Ukoliko instalirate aplikaciju, moći ćete detaljno čitati o njegovom programu, ciljevima, a moći ćete i stupiti u kontakt s kandidatom te predlagati svoje ideje.

“Moja je procjena da se radi o jedinom ili rijetkom slučaju takvog oblika političke promocije kod nas”, kaže Mikac.

Jedinstven slučaj u Hrvatskoj

Aplikacija se od jučer, 12. travnja, može instalirati putem Google Playa, a više detalja o aplikaciji dostupno je i na Mikčevim web stranicama “Jednostavan grad”.

“Moja je procjena da se radi o jedinom ili rijetkom slučaju takvog oblika političke promocije kod nas, zasigurno bar na razini grada, ako ne i šire. Možda bi to moglo ponukati i druge potencijalne kandidate na mali odmak od uobičajenih pristupa. A što je zapravo i u direktnoj vezi sa konceptom koji propagiram, konceptom Jednostavnog grada!”, poručuje Mikac.
Sebe naziva kandidatom koji ne ovisi ni o kojim interesnim skupinama, a svoje ideje za grad Varaždin sažeo je pod projektom naziva “Jednostavan grad” o kojem možete čitati na njegovim stranicama ili aplikaciji.

 
Autor:N.K
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.