Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Ovo je grad koji je PRIMJER DRUGIMA! Gradonačelnik nudi obrtnicima i poduzetnicima 1500 kuna potpore! Da u Hrvatskoj je….

Autor: Maja Štefanac

Gradonačelnik grada Svete Nedelje Dario Zurovec, na svom Facebook profilu ostavio je status koji će nedvojbeno oduševiti poduzetnike i ugostitelje, a riječ je o jednokratnoj novčanoj potpori.

Jednokratna pomoć Grada Svete Nedelje u iznosu od 1500 kuna restoranima, kafićima, teretanama i fitness centrima, barem će malo olakšati ionako tešku situaciju u kojoj su se našli građani ovoga grada i kojima je zbog epidemioloških mjera ograničeno pravo na rad”, poručio je svojim mještanima Dario Zurovec.

“Vizija, ambicija, razvoj i odgovorno upravljanje rezultirali su time da naš grad posljednjih godina postavlja standarde za cijelu Hrvatsku. Želim da to budemo i dalje – grad za primjer drugima“, poručio je.
Prijaviti se možete do 31.3. 20121. na E-mail adresu [email protected], a sve detaljnije informacije možete doznati na www.grad-svetanedelja.hr

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.