Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

OVAKO SI ONI DIJELE VAŠ NOVAC! Pročelnica u dopisu Bandića tražila izdašnu nagradu za ekstra trud: Stoji iza Ljeta na Savi!

Autor: V.K

U emisiji Potraga RTL televizije objavljen je dopis pročelnice zagrebačkog Ureda za strateško planiranje Sanje Cvjetko Jerković kojeg je slala svom šefu gradonačelniku Milanu Bandiću, a u kojem traži njegovu suglasnost da si isplati nagradu za uspješnost u visini jedne plaće koja iznosi oko 18.000 kuna neto.

U dopisu iz 2017. godine tako hvali samu sebe i to u trećem licu, nabrajajući svoj doprinos.

“Uz njezin redoviti rad iziskivalo je i dodatni angažman, često i izvan uredovnog radnog vremena, te je imenovana ispunila općenito sve dodijeljene poslove i zadatke, te posebice prilikom obavljanja poslova u radu pokazala izrazitu profesionalnost i stručnost”, piše Cvjetko Jerković o samoj sebi.

“Slijedom navedenoga, mišljenja smo da je ispunila uvjete za isplatu dodatka za uspješnost u radu, u visini od jedne njezine plaće… te molimo Vašu suglasnost za isplatu dodatka za pročelnicu”, napisala je pročelnica svom šefu što je on na kraju i odobrio.

Ono što dodatno uznemirava u ovoj priči jest to što je pročelnica Cvjetko Jerković osoba koja stoji iza šokantno neuspješnog i skupog projekta “Ljeto na Savi” te spomenik žrtvama Holokausta kod zagrebačkog Glavnog kolodvora kojeg je židovska zajednica odbacila smatrajući ga revizionističkim.

Autor:V.K
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.