Foto: Screenshot 24 sata

OTVORIO VRATA I ŠAKETAO GA PRED SVIM VOZAČIMA! Zaboravio na toleranciju i podivljao: ‘Bilo je strašno, izlazio je iz auta i otvarao vrata’

Autor: N.K

Kaos na zagrebačkim prometnicama svakodnevna je pojava s kojom žive građani, a trubljenje i gestikuliranje uobičajeni je dio vozačkog folklora. Međutim, ponekad stvari odu predaleko. Tako je u ponedjeljak  poslijepodne oko 17 sati došlo do tučnjave na križanju Vukovarske i Heinzelove, inače, vrlo prometnoj točki u gradu.

Policija je potvrdila kako je zaprimila dojavu o incidentu, međutim otkrivaju tek da se poduzimaju istražne radnje.

“Nismo mogli vjerovati. Nekoliko puta je izlazio iz auta i otvarao mu vrata auta kako bi se sukobio s njim”, ispričao je čitatelj 24 sata.

“Ovaj koji tuče drugoga u autu prvo je tog nesretnika ganjao po cijeloj ulici. Pa je izlazio iz auta i otvarao vrata. Strašno”, dodao je čitatelj. Snimku možete pogledati ovdje.

Autor:N.K
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.