Damjan Tadic / CROPIX

OTKRIVENO TKO JE POSUDIO NOVAC KUJUNDŽIĆU! Nećete vjerovati tko mu je jedan od najboljih prijatelja!

Autor: Dnevno V.K

Ministar zdravstva, Milan Kujundžić, objavio je novu imovinsku karticu.

U novoj imovinskoj kartici stoji da je ministru 300.000 kuna posudio Miro Palac. Palac je, inače, suvlasnik i predsjednik Nadzornog odbora veledrogerije Pharmanet i vlasnik ljekarne Palac. Sudeći po starijim medijskim napisima, Miro Palac je jedan od najboljih prijatelja bivšeg ministra državne imovine Gorana Marića koji je također morao napustiti Vladu zbog nekretninske afere.

Što se nekretnina ministra tiče, ima apartman u Novalji površine 50 kvadratnih metara, čija je približna tržišna vrijednost 750.000 kuna.

Potom kuću u Zagrebu u Markuševcu površine 131,91 metar kvadratni, kupljenu kreditom, približne tržišne vrijednosti u trenutku podnošenja izvješća od 1.500.000 kuna.

Ministar je u imovinskoj kartici naveo i kuću u Ivanbegovini površine 100 kvadrata, koju je stekao nasljedstvom, a približne vrijednosti 650.000 kuna.

U imovinskoj kartici nalazi se još jedna kuća u Zagrebu, površine 288 kvadrata, stečenom kreditom, pozajmicom i kupnjom od drugih izvora dohotka, približne tržišne vrijednosti od 1.462.500 kuna, prenosi N1.




Autor:Dnevno V.K
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.