OTKRIVEN MORBIDAN POVOD POKOLJA U CETINJU? Ovo je lice čovjeka koji je ubio 11 ljudi: Nedavno se liječio na psihijatriji

Autor: Dnevno.hr

U najvećem masakru u povijesti Crne Gore danas popodne je ubijeno jedanaest ljudi u Cetinju.

Do sukoba je došlo oko 16 sati, a napadač je ubijen, dodaju crnogorski mediji. Ranjeno je šest osoba, među kojima jedan policajac.

Srpski mediji pišu kako je do tragedije došlo zbog obiteljske svađe, kojoj je prethodilo navodno kašnjenje u plaćanju stanarine.

Naime, nesretna obitelj bila je podstanar kod Vuka Borilovića, muškarca koji je danas ubio 11 ljudi.

Borilović je, pišu srpski mediji, vršio pritisak na ženu koja je bila podstanar, a ona se potom požalila mužu koji je bio na putu.

Muž je pozvao prijatelja koji je otišao kod Borilovića i tu je počela svađa. Borilović je potom prvo ubio prijatelja obitelji koja je kod njega živjela, a onda i ostale.

“Još smo svi u šoku, ne mogu vjerovati što je uradio. Načula sam da je dug bio povod za ovaj jezivi masakr. Nije bio u dobrim odnosima sa susjedom, pobio ih je. Ali čemu svoju nedužnu ženu i djecu”, vidno potresena ispričala je za medije rođakinja ubojice.




Prema zasad nepotvrđenim informacijama Borilović se navodno liječio u psihijatrijskoj ustanovi iz koje je nedavno pušten.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.