FOTO: Screenshot Youtube/SME

OTAC IH JE IZBODENE NOSIO U NARUČJU I VRIŠTAO OD BOLA! Uhićena je majka, dva mala dječačića ubijena: ‘Krvi je bilo posvuda’

Autor: N.K

U stanu u Bronxu u New Yorku pronađeni su mrtvi trogodišnji i 11-mjesečni dječak. U bolnicu su dovezeni s više ubodnih rana na vratu i torzu. Liječnici ih nisu mogli spasiti. Postoje sumnje da ih je ubila majka.

Kako navode američki mediji, njihova 24-godišnja majka privedena je na policiju, a zatim i prevezena u bolnicu nakon što se, kako navode mediji, čudno ponašala.
Majka nije uhićena, a otac djece nije priveden, rekao je zamjenik načelnika novinarima. No kasnije su mediji objavili kako je majka osumnjičena.

Prevezena je u bolnicu na promatranje, a prije odlaska u bolnicu obiteljski je prijatelj rekao da su djeca s ocem. Ubrzo nakon toga stigla je i dojava o dječacima.  Na istoj adresi prijavljeno je da dvoje djece ne diše. Zamjenik načelnika rekao je da su se policajci vratili u stan i pronašli dječake s višestrukim ranama. Kazao je da su policajci i član obitelji pokušali reanimirati djecu dok su čekali hitnu pomoć, koja ih je odvezla u bolnicu, gdje su umrla.

Policija je privela osobu od interesa i nastavlja istragu, rekao je. Dio medija piše kako se radi o majci te da je ona prvo izbola djecu, a da je onda pokušala zapaliti kuhinju.

Susjeda koja živi niz hodnik, Shannon Holyfield, rekla je da su se roditelji dječaka posvađali ranije tog dana. Kasnije je čula oca dječaka kako vrišti i vidjela ga kako nosi dvojicu dječaka, gole i prekrivene krvlju, kroz hodnik. “Histerično je vrištao. Vrištao je – pomozite mi! Otvorila sam vrata i vidjela kako dolazi niz hodnik s dva dječaka u naručju. Bili su mrtvi. Krvi je bilo posvuda”, ispričala je potresena susjeda.

Autor:N.K
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.