Foto: Unsplash/Ilustracija

Ostvarila mu se noćna mora! Asistent na pravu varao ženu sa studenticom, ona mu se osvetila kako nije ni sanjao

Autor: Dnevno.hr

Kako pišu, bosanski i srpski mediji, na društvenim se mrežama navodno širi snimka spolnog odnosa višeg asistenta Pravnog fakulteta u Banjoj Luci i studentice.

No, ono što je zanimljivo je da je snimka navodno nastala u kabinetu višeg asistenta Njegoslava Jovića, a navodno ju je snimila upravo njegova supruga.

Naime, Klix je objavio da je rektor Univerziteta u Banjoj Luci Radoslav Gajanin donio odluku o udaljenju višeg asistenta Jovića s Prava.


‘Svi dokazi ukazuju na neprofesionalno i moralno neprihvatljivo ponašanje radnika’

“Protiv Jovića će biti proveden disciplinski postupak zbog osnovane sumnje na težu povredu radne obaveze i discipline i postupak pred Etičkim komitetom”, priopćeno je iz Univerziteta u Banjoj Luci.

Dekan Pravnog fakulteta Željko Mirjanić predložio je da se Jović udalji s radnog mjesta višeg asistenta.

“Svi dokazi ukazuju na neprofesionalno i moralno neprihvatljivo ponašanje radnika, a čime je nanesena ozbiljna šteta Univerzitetu u Banjoj Luci”, naveo je Dekan, piše Klix.

Mirjanić je rektoru dostavio i inicijativu za pokretanje disciplinskog postupka zbog osnova sumnje na težu povredu radne obaveze i discipline. Također, poslao je zahtjev Etičkom komitetu za utvrđivanje povrede etičkog Kodeksa Univerziteta u Banjoj Luci.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.