Foto: Unsplash, Ilustracija

OŠAMARIO CURU (16) PA JOJ IZBO PRIJATELJE! Maloljetnik nakon svađe izvukao nož i podivljao: Jednog mladića ubo sedam puta

Autor: Dnevno.hr

Stariji maloljetnik (16) iz sela Guberevac u općini Knić u susjednoj Srbiji, uhićen je zbog sumnje da je, nakon što je ošamario maloljetnicu, nožem izbo njezine prijateljice.

Prema neslužbenim informacijama, saznalo se da se stravičan napad dogodio u noći između subote i nedjelje, oko sat poslije ponoći, u općini Knić kod Kragujevca.

Maloljetnik je ubrzo uhićen zbog sumnje da je počinio kazneno djelo pokušaja ubojstva.

Bilo je žestoko

“Sumnja se da je uhićena maloljetnica prvo ošamarila maloljetnu V.T., a potom se posvađala s njezinim prijateljicama J.A. i M.F. Tijekom, kako se pretpostavlja, rasprave i svađe, osumnjičena maloljetnica je izvadila nož i počela ubadati dvojicu tinejdžera”, objasnio je izvor upoznat sa slučajem.

Dodao je da je tom prilikom J.A. zadobio sedam uboda nožem u predjelu grudi i trbuha, dok je M.F. zadobio dva uboda nožem u trbuh.

“Oba tinejdžera su prevezena u bolnicu gdje su im identificirane teške tjelesne ozljede”, rekao je sugovornik. Policija je obavila očevid i obavijestila tužiteljstvo koje je pokrenulo istragu koja će utvrditi što se točno dogodilo, kao i motiv ovog žestokog napada, piše mondo.rs.

 




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.