Foto: Ranko Suvar / CROPIX

OPTUŽNICA NAD GLAVOM, A ON SE ZABAVLJA! Pupovčev tigar Milošević promolio nos: ‘Ovo je moj tim, malo tko zna i prati’

Autor: Ivor Kruljac

Bivšem potpredsjedniku vlade Borisu Miloševiću nije bilo lako ove godine.

Najprije su krenule optužbe, a potom u ožujku i službena istraga zbog nezakonite dodjele državnih poticaja koja je uslijedila kao domino efekt nakon uhićenja ministra Darka Horvata zbog sličnih optužbi. Iako je Miloševićev odvjetnik, čuveni Anto Nobilo isticao kako se Milošević ne osjeća krivim jer se zalagao za svoje birače i nije ušao u kaznenopravno zonu, naposljetku je ipak izgubio mjesto potpredsjednika vlade.

K tome, iako saborski zastupnik, ovog je tjedna izgubio i zastupnički imunitet i to jednoglasnom odlukom Saborsko Mandatnog-imunitetnog povjerenstva (MIP), te sada državno odvjetništvo koje je ovaj potez tražilo ima odobrenje za vođenje kaznenog postupka protiv predstavnika SDSS-a.

Nije sve u politici

Kako će cijela priča završiti za bivšeg potpredsjednika još je uvijek neizvjesno, ali dok se čeka suđenje, koje u Hrvatskoj zna potrajati, Milošević ipak nalazi vremena  i za druge stvari. Još uvijek je u saboru, a kao zastupnik srpske nacionalne manjine, otkrio je kako je po tom pitanju aktivan i izvan parlamentarnih klupa.

“Danas je otvaranje Europeade (Evropsko nogometno/fudbalsko prvenstvo autohtonih nacionalnih manjina) u St. Kanzian, Klopeiner See u Austriji, a domaćini su koruški Slovenci. Dvadeset ekipa, jedna je moja!” rekao je Milošević uz objavu fotografije momčadi Srba iz Hrvatske.




Autor:Ivor Kruljac
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.