FOTO: Profimedia

OPREZ! TRUMP KAO DROGA: Američki predsjednik može ubiti, upozorava britanska policija

Autor: HINA/ D.R.

Britanska policija objavila je upozorenje javnosti da se kloni tableta ecstasyja u obliku američkog predsjednika Donalda Trumpa koje su iznimno opasne.

Uhvaćen je muškarac pod sumnjom da je opskrbljivao narančastim tabletama, rekla je policija.

“Kriminalci stalno iznalaze nove načine da prodaju svoju drogu i da je učine primamljivijom. Vidjeli smo i prije tablete MDMA (ecstasy) proizvedene u obliku raznih predmeta popularne kulture, a nedavni primjer su one u obliku Donalda Trumpa”, rekao je detektiv Ryan Barnes iz policije u Bedfordshireu.

“Naiđete li na ovu ili neku drugu vrstu droge, molimo ne uzimajte je zbog vlastite sigurnosti, jer nikad ne možete biti sigurni što te tablete sadrže”, dodao je.

To nije prvi put da su otkrivene droge s likom američkog predsjednika. Britanska policija prošlo je ljeto upozorila na jake tablete koje podsjećaju na Trumpa.

Slično je zabilježeno prije dvije godine u Hong Kongu, u Njemačkoj prošle godine i u SAD-u ove.

Uhićeni zbog proizvodnje i trgovine drogom: Evo što je sve policija našla nakon pretrage više objekata i vozila!




‘UČINIO SAM VELIKU POGREŠKU…’ SKANDAL! PRONAŠLI SU MU DROGU! Ovo će prodrmati njegov svijet…




 

Autor:HINA/ D.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.