Ilustracija Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

OPASNO RASKRIŽJE Mjesto na kojem je pronađena starica nema semafora ni zebre, a automobili stalno jure

Autor: Dnevno

Oko 7 sati u Zagrebu na relaciji Puškarićeva- Jezdovečka u kanalu pored ceste pronađeno je tijelo ženske osobe, izvijestila je policija, prenosi Zagrebinfo.

Pretpostavlja se kako je osoba smrtno stradala od posljedica prometne nesreće.

Riječ je o starici koja je svakog jutra išla od svoje kuće u Ježdovečkoj ulici do trgovine u Puškarićevoj ulici, a raskrižje na kojem je poginula vrlo je opasno kako otkrivaju građani za Večernji list.

Na istom mjestu prije puno godina poginula je tinejdžerica na putu za školu. Nema semafora ni zebre, a automobili jure iako je naseljeno mjesto, ističu.

Navode da su pisali dopise gradonačelniku i stalno zvali.

“Prije otprilike dvije godine udostojili su se doći vidjeti situaciju na terenu, a moram reći da je došla cijela ekipa, rekli su da nam ne mogu pomoći i postaviti zebru jer, čujte njihovo objašnjenje, zebra se ne može postaviti ako ulica nema nogostup”, rekla je jedna mještanka.

Na tom križanju nalazi se i autobusna stanica koja ni nadstrešnicu, ni ugibalište te nije na povišenom mjestu ili nogostupu, već je uz cestu samo stavljen plavo-žuti ZET-ov znak s natpisom ‘stajalište autobusa’.




 

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.