Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

‘OKREĆEMO NOVU STRANICU’ Bartulica o novom šefu stranke Penavi: Ovo je jako dobar rasplet!

Autor: Mia Peretić

Saborski zastupnik Domovinskog pokreta Stjepo Bartulica govorio je o izboru vukovarskog gradonačelnika Ivana Penave za predsjednika stranke.

Kako je rekao, Penava im nije stranac jer surađuju već godinu dana, a od samog početka je smatrao da se stranka treba brzo konsolidirati te da im je važno dobiti novo vodstvo.

“Penava je izrazio vrlo brzo tu spremnost i svi smo to pozdravili. Mislim da je ovaj rasplet jako dobar”, rekao je Bartulica u Dnevniku N1 te istaknuo da su se uspješno konsolidirali.

“Od današnjeg dana okrećemo novu stranicu. Nije nam bilo lako voditi politiku, razgovore s drugim starnkama bez čelne osobe. To je stvorilo vakum u stranci i danas je to prestalo”, dodao je, istaknuvši da je hrvatska Vlada previše ovisna o Bruxellesu te da čelnici EU moraju učiti iz Brexita.

“Sporo uče. Mi ćemo i dalje zastupati suverenistički stav, mislim da Hrvatska može bolje iskoristiti članstvo u EU”, zaključuje Bartulica.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.