Photo: Marin Tironi/PIXSELL.

OGLASIO SE MILIJAN BRKIĆ! Danas slavi, poslao je rođendansku poruku: Iznenadit ćete se koliko godina ima!

Autor: Nikola Kasić

Nekada velika sila u HDZ-u, Milijan Brkić povukao se iz dnevne politike i od poraza na unutarstranačkim izborima u javnosti se ne pojavljuje. Andrej Plenković je tada odnio doista dominantnu pobjedu, a Brkić je u kampanji bio vrlo glasan u svojim kritikama. Izrekle su se neke stvari  preko kojih si ni najveći politički neprijatelji ne mogu prijeći, pa i ne čudi Brkićeva politička izolacija.

Ipak, danas konačno čujemo i za njega. Vitalni Milijan Brkić slavi 50. rođendan, a na svom se Facebook profilu prigodnom objavom zahvalio svima koji su mu čestitali.

“[ OD SRCA VAM VELIKA HVALA ! ] Ako nemamo obitelj i prijatelje s kojima možemo podijeliti životne radosti i tuge, ako nemamo svoju mirnu luku u kojoj nalazimo sreću i mir, ako nemamo domovinu za koju se trebamo boriti – imamo život kroz koji uvijek možemo činiti dobro i pomagati drugima i imamo vjeru koja nam daje nadu i snagu.

Kroz mojih pola stoljeća života, usprkos svim preprekama i olujama, uvijek sam ponosno išao naprijed, nisam odustajao od svojih snova i bio sam sretan čovjek. Blagoslovljen sam vjerom, obitelji, prijateljima, Domovinom i ponosom što sam Hrvat! Svima od srca velika HVALA na čestitkama za moj rođendan. Nek’ vam dragi Bog podari puno zdravlja i neka vas sve poživi. Uzdravlje i živjeli!”, napisao je Brkić.

Autor:Nikola Kasić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.